Відкрито можливість виведення в USD та EUR на платіжну систему Wise

13.04.2023

З радістю повідомляємо, що тепер обмінник криптовалют Best Obmen здійснює виплати на платіжну систему Wise за валютними напрямками USD та EUR. Ви можете скористатися цією послугою за всіма напрямками обміну: стейблкоїни, електронні сервіси, криптовалюта.

payments to the wise usd eur

Виведення коштів не обмежене жодними лімітами, як в інших системах та банківських установах. Ми намагаємося проводити всі операції максимально швидко для вашої зручності.

  • Wise USD
Віддаєте Отримуєте
usdt trc20 Tether (TRC20) USDT wise usd Wise USD
Обмін
usdc erc20 USD Coin (ERC20) USDC wise usd Wise USD
Обмін
busd bep20 BUSD (BEP20) BUSD wise usd Wise USD
Обмін
bitcoin btc Bitcoin BTC wise usd Wise USD
Обмін
ethereum eth Ethereum ETH wise usd Wise USD
Обмін
monero xmr Monero XMR wise usd Wise USD
Обмін
  • Wise EUR
Віддаєте Отримуєте
usdt trc20 Tether (TRC20) USDT wise eur Wise EUR
Обмін
usdc erc20 USD Coin (ERC20) USDC wise eur Wise EUR
Обмін
busd bep20 BUSD (BEP20) BUSD wise eur Wise EUR
Обмін
bitcoin btc Bitcoin BTC wise eur Wise EUR
Обмін
ethereum eth Ethereum ETH wise eur Wise EUR
Обмін
monero xmr Monero XMR wise eur Wise EUR
Обмін

Трохи інформації про Wise

Даний онлайн-сервіс веде свою діяльність упродовж одинадцяти років. Користувачі можуть відправляти, а також отримувати кошти на особливий внутрішньосистемний рахунок. З минулого 2021 року компанія має назву Transferwise.

Основною діяльністю сервісу є здійснення грошових переказів. На офіційному сайті публікується статистика, скільки коштів відправили та отримали користувачі Transferwise. Щомісячний обʼєм закордонних відправок становить близько п'яти мільярдів доларів США.

У платіжної системи є не тільки сайт, а й мобільний додаток з аналогічним функціоналом. За останніми даними, програму для смартфонів завантажили понад десять мільйонів разів у ста сімдесяти країнах світу. Сервіс збирає статистику, згідно якої найбільшим попитом послуги користуються у іммігрантів, мандрівників та співробітників на віддаленій роботі/фрілансерів. Також у Wise є напрямок, що займається здійсненням транзакцій між бізнес-структурами – ex-Transferwise. Крім того, користувачам доступна функція відкриття мультивалютного рахунку.

Безліч можливостей без переплат

Ознайомитись з подробицями здійснення операцій з системою електронних платежів Wise ви можете при безпосередньому обміні, оскільки час доставки та вартість переказу залежатимуть від країни відправлення коштів, де їх потрібно видати, валюти, суми та інших факторів.< /p>

Payments Expert

Danylo Karpovych

Best-Obmen author

Платіжна система Wise є одним із популярних та затребуваних європейських сервісів. Тепер у наших клієнтів є можливість здійснювати транзакції з USD та EUR, не маючи жодних обмежень по всьому світу.

Категорія:Новини
Назад до новин