Відкрито новий напрямок обміну – стейблкоїн Euro Tether

29.05.2023

На сайті онлайн обмінника Best Obmen з'явився новий напрямок для конвертації цифрових валют. Тепер користувачі сервісу можуть обміняти у нас стабільну цифрову монету EURT.

Створюйте заявки та конвертуйте свої заощадження у інші перспективні крипто– або фіатні валюти. У разі виникнення запитань чи потреби у консультації – зверніться до чату служби підтримки або на e-mail: [email protected]. Ми працюємо без перерв і вихідних.

 

Загальні відомості про коїн

EURT, скорочення від Euro Tether, є стабільною монетою, яка прив'язана до вартості євро, офіційної валюти Європейського Союзу. Ця унікальна характеристика відрізняє її від інших криптовалют, оскільки її вартість залишається відносно стабільною і не схильна до екстремальної волатильності, зазвичай пов'язаної з криптопростором.

Стабільність EURT досягається за рахунок ретельно розробленого механізму, який забезпечує співвідношення 1:1 між криптовалютою і EUR.

Розробила та випустила монету гонконгська компанія Tether Limited, відома більшості користувачів завдяки ще одному популярному стейблкоїну USDT.

Категорія:Новини
Назад до новин