Токен TENET вже доступний для обміну на нашому сервісі

25.05.2023

Сьогодні увага крипто спільноти прикута до блокчейну Tenet та його власного однойменного токену. Це пов'язано з лістингом криптовалюти на кілька великих бірж, а також укладанням партнерства між Conflux і Tenet, що спричинить вихід останніх на азійський ринок.

Сервіс обміну криптовалюти Best Obmen, як завжди, оперативно реагує на тренди ринку, тому криптовалюта TENET вже додана до нашого списку доступних напрямків.

Віддаєте Отримуєте
tenet erc20 TENET (ERC20) TENET usdt trc20 Tether (TRC20) USDT
Обмін
tenet erc20 TENET (ERC20) TENET usdt erc20 Tether (ERC20) USDT
Обмін
tenet erc20 TENET (ERC20) TENET usdt bep20 Tether (BEP20) USDT
Обмін

Кілька слів про проект

Блокчейн Tenet – розробка першого рівня, випущена на базі Cosmos. Її головне завдання – розкриття ліквідності, нові можливості LSD, безпека та підвищення прибутковості.

Відмінною рисою екосистеми є перший у сфері ШІ-чат для мобільних гаманців, що дозволяє користувачам знаходити відомості про DeFi і взаємодіяти з попередньо перевіреними операціями в блокчейні.

Крім того, Tenet є першим EVM-проектом на платформі Cosmos з технологією ліквідного стейкінгу, доларового стейблкоїну та інноваційної технології консенсусу Diversified PoS.

Payments Expert

Danylo Karpovych

Best-Obmen author

Конвертуйте токен блокчейна TENET на онлайн сервісі обміну криптовалюти Best Obmen. Створюйте валютні пари цілодобово та без вихідних на нашому сайті.

Категорія:Новини
Назад до новин