Для конвертації на Best-Obmen доступний токен ARB

15.05.2023

Ми раді повідомити, що наш сервіс Best-Obmen додав криптовалюту ARB у свій лістинг. Це нове доповнення дозволяє нашим користувачам обмінювати ARB на інші напрямки (криптовалюти, фіатні гроші, платіжні системи), доступні на нашій платформі.

listing arbitrum arb

Майбутні розробки

Листинг ARB на БестОбмін демонструє прагнення сервісу охопити зростання екосистеми рішень рівня 2. Оскільки популярність Arbitrum продовжує зростати, ми активно вивчаємо способи розширення наших послуг та надання користувачам додаткових способів взаємодії з іншими криптовалютами в майбутньому. Ми закликаємо користувачів залишатися в курсі подальших оголошень та подій.

Віддаєте Отримуєте
arbitrum arb Arbitrum ARB usdt erc20 Tether (ERC20) USDT
Обмін
arbitrum arb Arbitrum ARB usdc trc20 USD Coin (TRC20) USDC
Обмін
arbitrum arb Arbitrum ARB dai erc20 DAI (ERC20) DAI
Обмін
arbitrum arb Arbitrum ARB mono uah Монобанк UAH
Обмін
arbitrum arb Arbitrum ARB kaspi kzt Kaspi Bank KZT
Обмін
arbitrum arb Arbitrum ARB adv usd Advanced Cash USD
Обмін
arbitrum arb Arbitrum ARB payeer eur Payeer EUR
Обмін
arbitrum arb Arbitrum ARB perfect money usd Perfect Money USD
Обмін
arbitrum arb Arbitrum ARB capitalist usd Capitalist USD
Обмін
arbitrum arb Arbitrum ARB busd bep20 BUSD (BEP20) BUSD
Обмін

Що таке ARB

ARB – це рідний токен Arbitrum Network, рішення для масштабування 2 рівня, призначене для підвищення ефективності блокчейну Ethereum. Токен служить декільком важливим цілям у рамках екосистеми Arbitrum. Ось кілька примітних випадків використання:

Комісія за транзакцію: ARB застосовується для оплати комісії за транзакцію під час операцій в мережі Arbitrum. Використовуючи ARB, користувачі можуть мінімізувати витрати, порівняно з прямим використанням Ethereum.

Екосистема, що росте: на базі Arbitrum на даний момент працює безліч блокчейн-проектів, серед яких великі DeFi-протоколи, NFT-маркетплейси, агрегатори прибутковості і нетипові сервіси (лендинг сервіс dForce, маркетплейс для безстрокових контрактів GMX).

Cross-Chain Bridge: ARB діє як міст між основною мережею Ethereum та мережею Arbitrum, забезпечуючи плавну передачу активів між двома ланцюжками. Ця функція покращує сумісність та полегшує роботу користувачів, які хочуть використовувати переваги обох мереж.

Payments Expert

Danylo Karpovych

Best-Obmen author

В цілому, ARB є захоплюючим доповненням до криптовалютного ландшафту, пропонуючи користувачам багатообіцяючу альтернативу для більш швидких і ефективних транзакцій в екосистемі Ethereum. Його корисність, потенціал для отримання прибутку та можливості взаємодії роблять ARB цікавим активом, за яким варто спостерігати, оскільки впровадження рішень 2 рівня продовжує зростати.

Категорія:Новини
Назад до новин