Обережно! Шахраї під виглядом сервісу Best-obmen

26.05.2023

Шановні користувачі!

Сьогодні наш сервіс зіткнувся з неприємною та небезпечною для наших клієнтів ситуацією! У месенджері Телеграм з'явився канал @obmen_the_best», творці якого видають себе за менеджерів служби підтримки Best-obmen і є шахраями.

scammers warning

Ми впевнені, що наші користувачі дуже уважно та відповідально ставляться до своїх дій в інтернеті. Перевіряючи назви джерел інформації, правильність доменних та емейл адрес, а також, дотримуючись елементарних правил безпеки, ви зможете звести до мінімуму ймовірність стати жертвою шахраїв.

Хочемо ще раз нагадати, що наш офіційний канал у Телеграм називається «Best-obmen.com», а посилання на нього виглядає тільки так «@best_obmen_news»! Адреса сайту - «best-obmen.com», а пошта, з якою вам можуть писати наші менеджери служби підтримки – «[email protected]».

Будьте обережні з небажаними повідомленнями, які нібито надіслано нашим сервісом

Боротьба з шахрайством — це колективна відповідальність, і ми сподіваємося, що наші користувачі залишатимуться обережними. Отримуючи інформацію лише з офіційних каналів, ви можете посилити захист від зловмисників.

Payments Expert

Danylo Karpovych

Best-Obmen author

Будьте на крок попереду: довіряйте лише інформації та оновленням, наданим через офіційні джерела, такі як веб-сайт, перевірені облікові записи у соціальних мережах та відкриті канали підтримки клієнтів (чат на сайті).

Категорія:Новини
Назад до новин